top of page
bild 2_edited.jpg

90 DAYS CHALLENGE

START: 1 FEBRUARI - 31 APRIL

BE THE BEST VERSION OF YOU!!

90 DAYS CHALLENGE: Om

ITS TIME TO START!

I konceptet bygger vi  en helhet med fysik, mentalitet, inspiration, motivation & coachning. Vi kommer under 90 dagar försöka göra vårt yttersta för att nå vårt satta mål med hjälp av rätt verktyg

 - Kost - Träning - Återhämtning. 


Första träffen görs som en konsultation hos Hälsokroppen innan start. Denna tiden bokar du själv in på bokadirekt. Här görs en full kroppsmätning, hälsodeklaration & konsultation. Inget får missas😎


Boka din tid här: https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/halsokroppen-38147/90-days-challenge-1897779 (90 days challenge)


Kostschemat är följt av en periodisering 16:8. Det är inte längre bara en bantningsmetod, utan nyare undersökningar visar att periodisk fasta även är en lovande insats för att förbättra kroppssammansättningen och hälsomarkörer som blodsocker, blodtryck och kolesterolvärden, ibland utan viktnedgång.


Många som tränar har också anammat periodisk fasta som livsstil. De upplever högre energinivåer och att det blir lättare att hålla formen eller förlora kroppsfett genom att begränsa ätandet till ett fåtal timmar under dygnet. 


När du inte ger din kropp något bränsle bryter den ned sitt fett till fria fettsyror som du sedan använder som energi istället.


Kostschemat är enkelt att följa och justeras individuellt om det behövs. 


Periodiseringen håller från vecka 1-12 & efter halva tiden kommer du själv att få lära dig mer om kosten med hjälp av andra verktyg. Detta för att du i framtiden ska förstå kostens konst och vad man faktiskt kan göra med den. Både på insidan & på utsidan. 


Träningsprogrammet

Du kommer att få träningsschema med både individanpassade träning i min app och gemensam träning som genomförs på plats tillsammans. Träningen periodiseras med styrketräning - tung styrketräning - kondition & uthållighet samt powerwalks 45-60 min dagligen - annan konditionsträning kan förekomma. 


Träningsgrupp

Under tiden kommer vi att skapa en grupp där vi håller kontakten, om man har frågor, funderingar & där peppning och stöttning görs. Videos ifrån mig uppkommer då & då. 


Gemensamma träningen

(Obs: kan ibland komma att ändras - tid bestämd tillsammans vid ändring) 


Söndagar: 10.00 (ojämna veckor) 

Tisdagar: 19.00 (jämna veckor)

Plats: Crossfit linne

- Finns omklädningsrum & dusch.


Vi kommer att ha 3 träffar totalt.

Första träffen med konsultation

Efter halva tiden träff - (kortare än de andra) 

Slut träffen - mätning & avslutning 🙌

Här görs en gemensam träff med utvärdering, uppföljning, summering, föreläsning med mera. 


Övrigt

Anmälan är bindande och faktureras månadsvis om inget annat bestämts. 

Du som deltagare har ett eget ansvar att rapportera om träningen - kosten och allt som uppkommer. För att jag som tränare ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Investering i din hälsa: 2995:- / mån

(Totalt 3 månader)

OBS! Ingen gemensam gruppträning under RÖDA DAGAR OCH LOV. Träning kommer ske i appen.

90 DAYS CHALLENGE: Välkommen

ANMÄL MIG!

Tack för ditt meddelande!

191216_halsokroppen_fjl_225.jpg
90 DAYS CHALLENGE: Kontakt
bottom of page